Szigetszentmiklós Sakkegylet» Blog Archive » A március 30.-i foglalkozásunk a tavaszi szünet miatt elmarad.
Lantos Attila Dudás András Répási Zoltán Vígh Imre
csapatvezető csapattitkár oktató csapat koordinátor
70/775-2613 30/844-5173 70/367-8411 30/768-6742
lantosati@gmail.hu repa1003@freemail.hu vighim@gmail.com

 

 


 

Kedves Szülők!

A 2018.04.06.-án pénteken esedékes foglalkozásunk a április 13.-án megtartandó Bp. X. kerületi Pannonhalmi Béla Baptista Általános Iskola elleni visszavágó vándorkupa versenyre való felkészülésünk, és a versenyzők kijelölésének jegyében fog zajlani. Ugyancsak 13.-án akik nem férnek bele a csapatba azoknak külön egyéni erőfelmérő versenyt rendezünk. Mindkét verseny díjtalan.

Az április 13.-i versenyen játszani szándékozóktól és a megjelenőktől előzetes értesítést kérünk, a rendezvény összlétszámának előzetes felmérése érdekében.

A Pannonhalmi Béla Baptista Általános Iskola elleni visszavágó verseny 2018 április 13.-án 15.30–i kezdéssel 18.30-ig tart. A megszokott helyünkön, a Szigetszentmiklós Nemzedékek Házában, Váci Mihály út 4. (Bejárat a Deák Ferenc utca felől.) kerül megrendezésre. A verseny több fordulós, hét játszmában, váltott színekkel. A győztes csapat vándorserleget visz haza, amit az egymás elleni további versenyeinken lehet megvédeni, avagy elveszíteni a következő megmérettetésig. A csapat díjazásán felül a kiemelkedően szereplőket éremmel, oklevéllel, és tárgyi ajándékkal jutalmazzuk. A kihíváshoz mindenkinek sok sikert kívánunk.

A tanulócsapatunk harmadik versenyére készülünk, ahol az eddig megszerzett tudásunkat, ismét egy hasonló felkészültségű tanulócsapattal mérjük össze. Április 06.-án a verseny előtti utolsó foglalkozáson a csapatösszeállítás érdekében, mindenki jelenlétére számítunk.

A március 30.-i foglalkozásunk a tavaszi szünet miatt elmarad.

Üdvözlettel:

A sakkegylet vezetősége